Behind the blog | Lifestyle

Hoi! Vandaag even een andere soort post dan normaal, namelijk een ‘Behind the blog’ post. De komende tijd gaan er namelijk wat veranderingen komen op m’n blog die ik nu alvast ga toelichten!

– Een mooie en duidelijke lay-out vind ik zelf altijd heel belangrijk. Nu ben ik al een tijdje opzoek naar een goede lay-out, en ééntje welke je niet overal vindt. De lay-out die ik nu heb is prima, maar ik merk dat veel andere bloggers deze hebben en zelf vind ik dat wel een minpunt. Binnenkort kan je hier dus wat veranderingen verwachten, en heel misschien ook een totaal andere lay-out

– Content vind ik belangrijk, maar is nog wel altijd belangrijker dan de kwantiteit. De afgelopen tijd was er geen vast uploadschema, wat ik zelf altijd heel irritant vind. Nu ik na deze examens nogal wat vrije tijd heb, ben ik van plan om minimaal 2 dagen in de week een artikel te posten. Precieze dagen waarop ik iets online wil laten komen weet ik nog niet, maar dat je 2 nieuwe posts per week hier kan vinden, dat is zeker!

– Categorieën zijn voor de meeste bloggers hoofdthema’s van hun blog. Sinds kort heb ik dan ook vier categorieën waar de meeste posts over gaan. Healthy is er nieuw bijgekomen, en nu heb ik dus vier categorieën; Healthy, Fashion, Beauty en Lifestyle wat mijn hoofdthema’s zijn. Ik zal binnenkort ook wat receptjes online zetten én wat nieuwe outfitposts.

Dit waren de grootste veranderingen die ik jullie alvast wilde vertellen en toelichten!
X Sophie

No Comments

Leave a Reply