Bristol Blogger Apero | EVENT

Hi all! Vorige week woensdag was ik bij het Bristol Blogger Apéro event om de nieuwe zomer collectie te bewonderen. De collectie bevat veel pastelkleuren en in combinatie met de bohemian stijl vind ik de nieuwe collectie erg leuk!  Tegelijkertijd werden we in onze favoriete zomerse Bristol outfits op de foto gezet door een professionele fotograaf en werden we voorzien van lekkere hapjes van ‘Sophie Eats’. Ik heb een hele leuke avond gehad en ik wilde daarom jullie nog even wat sfeerbeelden laten zien.


  
  
  

Hierbij wil ik OONA PR en Bristol bedanken voor de geslaagde avond!

3 Comments

 • Reply Yara 4 april 2016 at 10:05

  Ziet er een leuk event uit! En wat een mooie, professionele blog heb je!
  Liefs,
  Yara

  • Reply sophievanbalen 4 april 2016 at 13:14

   Wat lief, dankjewel!

 • Reply Bristol 7 april 2016 at 15:10

  Fijn dat je er was!

 • Leave a Reply