EF SANTA BARBARA- ERVARING UPDATE

Een nieuwe post over mijn tweede verblijf van #myticketaroundtheworld…  EF SANTA BARBARA! Overal palmbomen, super chil weer, zonnen en shoppen… Benieuwd naar mijn ervaring? Lees meer!Naar mijn mening is Santa Barbara een hele leuke stad. Het voelt (zonder die grote auto’s) alsof je in een Spaans dorpje bent omdat er heel veel Mexicaanse invloeden zijn.
Genoeg keuzes ook als je ergens wilt gaan eten. Zelf verbleef ik weer in een gastgezin, dit keer een half uur vanaf Santa Barbara in een dorpje genaamd Carpenteria. Ik had dit keer ook weer een super lief gastgezin.  Nu is Santa Barbara wel heel anders dan Parijs. Het is namelijk toch Amerika, en dat betekent dat wanneer je een andere stad wilt bezoeken toch wel een auto moet hebben. Alles is namelijk uitgerekt en omdat er geen metro is in Santa Barbara, is het openbaar vervoer of een uber de enige optie. EF biedt daar in tegen wel activiteiten aan in het weekend zoals een weekend Los Angeles, Las Vegas, San Fransisco en nog veel meer! Ik heb dit helaas niet kunnen doen aangezien ik zaterdag vertrok, maar ik heb wel gehoord dat die tripjes het geld echt waard zijn!
Voorderest is het super chil dat wanneer je de school uitloopt gelijk naar de shoppingstreet kan lopen en uiteindelijk ook bij het strand uitkomt! Heel relaxt ook om dus na de les even op het strand te liggen. Surfen is daar ook heel populair, maar helaas heb ik dat door tijdgebrek ook nietmeer kunnen doen.
Helaas was ik er maar een weekje, anders had ik veel meer kunnen doen en ook veel meer gedaan. Ik ben wel nog naar de Outlet in Camerillo geweest, waar je echt van alles hebt voor super chille prijzen! Aanrader dus als je vlakbij Los Angeles/ Santa Barbara bent!
Zijn jullie ooit in Santa Barbara geweest? Of zijn jullie van plan om hierheen te gaan? 
Meer info over EF Santa Barbara vind je hier!
X Sophie

2 Comments

  • Reply Laura 23 augustus 2016 at 15:08

    Wat mooi daar! Naar een EF school gaan lijkt me ook zo tof.

  • Reply Catherine 24 augustus 2016 at 11:40

    Zo leuk! Ik ben een jaar geleden ook in Santa Barbara geweest en ik vond het ook zo leuk. Ik was er ook een weekje, ik had namelijk een bruiloft in Santa Barbara. Maar ik vond die week zeker lang genoeg om alles te bekijken in Santa Barbara. Vooral vond ik het strand en de lange pier zo mooi! Ben daarna naar New York gevlogen. I love USA 😉

  • Leave a Reply