HOW TO STYLE VIDEO : FLOWER BOOTS

Hi! De laatste tijd zie je steeds meer bloemenprints terugkomen in het modebeeld. Ik wilde al een tijdje nieuwe laarsjes die wat meer waren dan alleen zwarte simpele boots. Uiteindelijk vond ik deze bloemen laarsjes een tijdje terug en combineerde ik ze op vier verschillende manieren in een video!

De laarsjes komen van de Sacha en lopen heerlijk. Zelf vond ik het in het begin heel lastig om de schoenen leuk te combineren, maar uiteindelijk zijn er vier looks uitgekomen. Doordat je heel veel printjes en kleuren heel leuk kan combineren heb ik ook een paar trends, zoals metallic gecombineerd met de laarsjes. Welke look is jullie favoriet?

X Sophie

“Dit is mijn inzending voor de Zalando Style Icons // Creative Content Icon”

LINK SACHA¬†SHOES : https://www.sacha.nl/damesschoenen/laarsjes-met-bloemenprint-4×31056.html

No Comments

Leave a Reply