ITS MY BDAY – Outfit

Hiii all! Zoals je al kan zien aan de titel ben ik vandaag jarig, en ben ik dus nu eindelijk 18!! Des te meer een rede om vandaag heeeel veel champagne te drinken en taart te eten! Vandaag een outfitpost met mijn nieuwe tas  die ik vorige week ontving van Paulsboutique Benelux (een soort van vervroegd verjaardagscadeau!). Voor meer details van m’n outfit klik op ‘read more’! 

De tas vind ik zelf heel minimalistisch door de witte streep, wat ik zelf altijd heel leuk vind om te combineren met iets meer kleur of juist een hele zwarte outfit. De tas heeft korte hengsels, maar ook een lang koord en zo kan je hem dus op verschillende manieren dragen. Ik ben echt heel erg blij met deze tas, en al helemaal over de kwaliteit en hoe de tas eruit ziet. De Zian Handheld bag kan je hier bestellen.

Ook draag ik mijn nieuwe suède button shirt die ik vorige week kocht tijdens de persopening van de nieuwe Forever 21 in Rotterdam. Dat artikel kan je hier teruglezen.
  

  

Tas : Paul’s Boutique   // Schoenen : Sacha // Rokje : Forever 21 // Top : Zara

2 Comments

  • Reply Marushi 22 oktober 2015 at 19:12

    Van harte gefeliciteerd!!! *gooit confetti* Leuke outfit hoor, vooral die rok!

  • Reply Myrthe 23 oktober 2015 at 09:45

    Gefeliciteerd! En de tas is leuk!

  • Leave a Reply