LAYERED WINTER OUTFIT

HI! Tijd voor een nieuwe outfit post. Dit keer een outfit waarin ik gebruik heb gemaakt van het ‘layer’ effect. Ook draag ik m’n favoriete petje, en een item wat je steeds vaker terug ziet komen de laatste paar dagen. Kende jullie de fishnet panty’s al? Kijk mee!  

Nu het echt steeds kouder gaat worden, draag ik bijna altijd m’n favoriete warme jas van Claudia Strater. De jas die ik toen kocht in een vintage winkel voor nog geen €25,- , ja echt, is één van m’n favoriete aankopen van de afgelopen tijd. In de outfit draag ik een slipdress gecombineerd met een dikke oversized trui. Dit layer effect waar je net nog het kant ziet samen met de fishnet panty vind ik zelf voor een erg leuk effect zorgen.

Dit keer sprak ik af met Isabelle van Basefaces, voor het maken van de foto’s. Ik vind de foto’s door de wit/grijze achtergrond zelf heel mooi uitkomen en ik ben heel blij met het resultaat! Zelf vind ik het heel leuk om telkens nieuwe locaties te spotten en met andere mensen outfitfoto’s te maken.

Neem zeker even een kijkje op het account van Basefaces!  

Wat vinden jullie van het ‘layeren’ van items in een outfit? Let me know! 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset
img_0199

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

DETAILS
SLIPDRESS // Selected Femme
SHOES // Sacha
COAT // Claudia Sträter
JUMPER // Primark
CAP // H&M

PICTURES
Isabelle van Kerkwijk, Basefaces

LOCATION
Amsterdam

No Comments

Leave a Reply