Mijn favo item van de winter

De sjaal die me zo’n 25 euro heeft gekost en tegelijkertijd een look-a-like is van de sjaal van ACNE, is een nieuwe favoriet. De ACNE sjaal vind ik zelf echt héél erg mooi, alleen de prijs van zo’n 100 euro hield me wel een beetje tegen. Totdat ik de perfecte knock-off vond van maar 25 euro, die ik natuurlijk niet kon laten liggen.De sjaal die ik dan ook mee nam, is van de Mango, en is zo ontzettend warm voor de winter, dat ik hem met jullie moest delen!_A9G6988

53030393_96_B
De sjaal is 100% van acryl, wat natuurlijk wel een andere soort textuur is dan die van de wollen sjaal van ACNE,  maar de sjaal is echt heel erg warm en zacht, en is ook nog eens lekker groot!

Hebben jullie een ACNE sjaal of een soortgelijke wat echt een aanrader is? Let me know!
De sjaal kan je hier vinden.

X Sophie

Foto 1 & 2: eigen beeld.
Bron foto 3: www.Mango.com

2 Comments

  • Reply Myrthe 8 december 2015 at 13:53

    Goeie tip dit!! Sjaal is zo’n must have item wat je bijna elke dag draagt!

  • Reply Valerie 8 december 2015 at 21:59

    Ah, deze is wel mooi zeg!

  • Leave a Reply