OVERKNEE BOOTS | OUTFIT

HI! Overknee boots stonden al een tijdje op m’n wishlist en vandaag laat ik je de perfecte overknee boots zien! Benieuwd waar ze vandaan komen? 

Voor het vinden van de perfecte Overknee laarzen was er langer dan een jaar voor nodig… Ik wilde wel een beetje een blokhak en een laars die niet zou afzakken. Uiteindelijk kwamen deze Overknee boots vorige week binnen en paste ze perfect! De boots komen van de Sacha en zijn gemaakt van heel stevig materiaal. Ze zijn van suedine en hebben naar mijn mening de perfecte hoge hak. Eerst was ik bang dat doordat de schoenen geen plateau hadden het misschien iets te netjes zou zijn, maar ik vind dat je juist dit soort boots heel tof kan combineren.

In deze look heb ik de overknee boots gecombineerd met een jurkje met wat langere trompetmouwen. Het is een basic zwart jurkje wat je samen met de boots ook heel goed in de winter kan dragen met bijvoorbeeld een wat dikkere jas erover. Ook draag ik weer m’n saddle bag van Calvin Klein, hier schreef ik er al eerder over. Doordat het kouder aan het worden was droeg ik m’n all time favorite leren jasje van de Mango. Doordat ik de Overknee boots wilde laten opvallen heb ik gekozen voor een hele simpele all black outfit. Binnenkort ben ik van plan om een video te maken over hoe ik de overknee boots nog meer wil gaan stijlen. Benieuwd? Abboneer dan HIER op m’n Youtube kanaal!

Voor jullie heb ik samen met Sacha een kortingscode waarmee je je perfecte boots voor nog minder kan krijgen!

Kortingscode :
Sophie van Balen

Deze kortingscode geeft 15% korting en is geldig t/m 16 oktober 2016.

Wat vinden jullie van de Overknee boots? Hoe zouden jullie ze combineren? Let me know! X

DETAILS
Jacket / Mango
Dress / Zara
Boots / Sacha*
Bag / Calvin Klein via TheBagStore*

Pictures by Caroline van Balen

3 Comments

  • Reply Evi 24 september 2016 at 16:10

    Wauw! Die laarzen zijn inderdaad echt heel erg mooi. Zelf ben ik ook nog steeds op zoek naar het perfecte paar overknee boots, maar ik kan maar niet beslissen of ik ze plat wil, of met een kleine hak … Ach, de luxe van het kiezen he ;). Leuke outfit!

  • Reply Myrthe 24 september 2016 at 19:34

    Prachtige foto’s! Die laarzen staan je heel mooi!

  • Reply Laura 31 oktober 2016 at 17:15

    Mooi zijn ze! Ook leuk dit outfitje. X

  • Leave a Reply