RETRO GLASSES | OUTFIT

Hi ! De retro aviator bril is een item die je steeds vaker voorbij ziet komen. Een paar weken terug ontving ik deze te vette bril met een goud montuur. Wil je weten waar je deze te gekke bril kan kopen? READ MORE!

De glazen geven je outfit een retro/sixties vibe en kunnen tegelijkertijd functioneel zijn! Ik ontving deze bril via Polette, een webshop waar ik al meer brillen van heb, hier  kan je meer artikelen over deze webshop en over meerdere brillen. Dit is de link [click]  waar je deze te gekke bril kan bestellen.

Ook draag ik mijn nieuwe western cut-out boots van Sacha. In deze post c0mbineerde ik deze boots met een simpele zwarte jeans en een crochet off schoulder top. Naar mijn mening zijn deze schoenen heel makkelijk te combineren met verschillende soorten outfits en zijn ze tegelijkertijd super comfortabel!  Wil je weten hoe ik deze boots combineerde met een rok? In deze post [click] combineerde ik hem op een andere manier!

Wat vinden jullie van deze boots in combinatie met m’n nieuwe bril? Let me know!

X Sophie

DETAILS
GLASSES • Polette*
SHOES • Sacha*
JEANS • Topshop
TOP • Beverly Beethoven

*In collaboration with Polette and Sacha 

2 Comments

  • Reply Julie 21 augustus 2016 at 14:14

    Ik heb inmiddels ook al een aantal samenwerkingen met polette gehad! Ik blijf verliefd!! Wil aankomende maand ook zo’n aviator bril nemen maar weet niet hoe die staat. Hij staat jou echt ge wel dig !!

  • Reply Naomi 5 september 2016 at 23:56

    supertoffe bril! en die outfit staat je erg mooi 😉

  • Leave a Reply