STIJLBOEK RESULTAAT

Hi all! Vandaag een kort filmpje van het uiteindelijke resultaat van mijn Stijlboek! Wanneer je mn blog volgt, weet je dat ik met mijn opleiding Fashion & Branding op het Amsterdam Fashion Institute een stijlboek moest maken. Benieuwd hoe ik uiteindelijk tot dit boekje ben gekomen? Read more!

Je kreeg namelijk een stijl aangewezen door middel van een lootje, en dat van mij was dan ook de Amish. In eerste instantie moet je het onderwerp helemaal uitpluizen en onderzoeken en dit dan ook bijhouden in een researchboek. Vanuit hier ga je dan beelden die je hebt onderzocht aan nieuwe en eigentijdse beelden koppelen. Uiteindelijk maak je dit dan ook voor een opdrachtgever, en ik had dan ook de opdrachtgever Chanel gekozen. Ik wilde namelijk Chanel vanuit een oogpunt laten kijken hoe ze vroeger zijn begonnen, als een sober merk met eenvoudige stukken. Zo legde ik de combinatie met de Amish en uiteindelijk is dit dan ook het resultaat.

Ik vond het leuker om m’n stijlboek te laten zien in een filmpje in plaats van in een post met foto’s dus vandaar doe ik weer eens wat anders. Het filmpje is niet helemaal perfect aangezien dit de eerste keer is dat ik zoiets doe, maar als het goed is komen er binnenkort meer filmpjes op mijn Youtube kanaal over mijn opdrachten dus STAY TUNED! X Sophie

1 Comment

  • Reply Roland 3 februari 2016 at 15:53

    Erg mooi geworden. Zowel het filmpje als het boek.
    Mooie beelden in het boek, maar vooral sommige uitsneden van foto’s vind ik spannend en daarom erg goed.
    En idd is het filmpje niet helemaal perfect, maar dat maakt het juist bijzonder.

  • Leave a Reply