TULE SKIRT AND MY NEW SADDLE BAG | OUTFIT

HI! In de outfit van vandaag draag ik m’n nieuwe favoriete tule rokje met m’n nieuwe saddle bag van Calvin Klein! Kijk je mee?

Tule zag je al steeds vaker, maar ga je nog meer deze winter zien! Dit rokje van Loavies, bestel hem hier!, is een van m’n nieuwe favoriete items om te combineren. Samen met een rokband shirt en laarsjes vind ik dat je het rokje op een hele stoere manier kan dragen.

Ook draag ik m’n nieuwe favoriete saddle bag van Calvin Klein, via de webshop www.thebagstore.nl. Normaal gesproken ga ik meer voor zwarte tasjes, maar toch sprak deze cognac kleur me ontzettend aan en draag ik het tasje ontzettend vaak. Ook het model, ‘het zadel model’ vind ik erg leuk, en is tegelijkertijd praktisch; er past ontzettend veel in!

Wat vinden jullie van de tule skirt? En de manier waarop ik de outfit heb gestyled? LET ME KNOW!


  
  
DETAILS
Shoes – Sacha
Shirt – HM
Shawl – Zara
Skirt – Loavies
Bag – Calvin Klein via TheBagStore

 

2 Comments

  • Reply Anouk 12 september 2016 at 21:09

    Leuk outfitje! Je shirt en tasje vind ik super tof!

    • Reply sophievanbalen 12 september 2016 at 21:16

      Dankjewel!! XX

    Leave a Reply