UPDATE | AMFI EN EF REIS

Na zo’n anderhalve maand afwezig te zijn geweest, ben ik er weer! Ik heb de afgelopen week weer een opdracht afgerond én ik ben weer met een nieuwe opdracht begonnen.

Na het Prototype te hebben gehaald met een 7, begonnen we met het inspiratieboek. Een hele zware opdracht als je het mij vraagt, en dan vooral op mentaal gebied. De eerste 4/5 weken moest je zo breed mogelijk gaan kijken naar wat jou inspireerde. Je moest gaan kijken naar independent magazines, boeken, tentoonstellingen, en dus eigenlijk alles wat jou inspireerde op cultureel gebied. Uiteindelijk kreeg je uit alle 150 beelden drie thema’s, die samen het inspiratieboek vormden.
Zelf de captions schrijven, beelden verzamelen en het boek in elkaar zetten was toch nog wel iets meer werk dan ik in eerste instantie dacht. De nacht van donderdag op vrijdag, heb ik namelijk niet kunnen slapen, aangezien ik het moest inleveren en het dus nog niet af was. Die vrijdag moesten we het namelijk om 9 uur inleveren, en kregen we om 4 uur feedback en of we het hadden gehaald. Uiteindelijk is al het harde werken en weinig slaap beloont; ik heb het namelijk gehaald! Misschien wil ik nog wel een filmpje of post maken waarin ik m’n uiteindelijke inspiratieboek laat zien, dus laat me eventjes weten of jullie dat leuk zouden vinden om te zien.

Vlak voor de deadline, kreeg ik een heel bijzonder telefoontje. Ik had namelijk de EF reis van ‘Your ticket to the world’ gewonnen. Dit was een win actie waarbij je 3 weken kon winnen naar drie verschillende locaties in de werelddelen; Amerika, Europa en Azië. Uiteindelijk had ik er zelf niet meer bij stil gestaan, aangezien de kans wel heel klein was dat ik zo’n reis zou winnen.
Toch kreeg ik dus een belletje, waarin werd verteld dat ik de winnaar ben van de win actie. Ik ga dus op reis naar Tokio, Santa Barbara én Parijs. De precieze datum weet ik nog niet, maar ik ben nu al zo erg enthousiast. Reizen is namelijk wel een droom, en ik ben dan ook echt heel erg dankbaar dat ik dit nu kan gaan meemaken! Jullie kunnen in ieder geval zeker nog wat posts verwachten over deze reis!

Dit was voor nu even een update! Ik ben nu weer begonnen met een nieuwe opdracht het Stijlboek, maar ik wil écht gaan proberen om nu wat regelmatiger te gaan bloggen.

Liefs,
Sophie

7 Comments

 • Reply Julie 2 december 2015 at 17:07

  Heel leuk Sooph! Geniet van de gave reis 🙂

 • Reply laura 2 december 2015 at 20:36

  Wauw, zo gaaf dat je die reis hebt gewonnen! Ik ben heel benieuwd naar al je foto’s. Liefs!

 • Reply Marlijn | A Taste Of Vintage 3 december 2015 at 17:14

  Wat leuk om te lezen dit, Ik doe ook AMFI en zit nu in het tweede jaar! En wauw, zo’n reis zou ik ook wel willen maken 😉

  Succes met stijlboek! Weet je je onderwerp al?

  Groetjes Marlijn

  • Reply sophievanbalen 7 december 2015 at 12:04

   Dankjewel! Ik heb als onderwerp Amish, waarover ik nog helemaal niets weet, dus dat wordt komende weken heel veel research doen (:. Liefs

 • Reply yentel van de meent 8 december 2015 at 16:30

  heeey
  ik zit in 4 havo en ik zou heel graag naar het amfi willen. fashion & branding lijkt mij heel leuk. ik zou het heel leuk vinden om jouw inspiratie boek te zien!! stop je al jouw tijd in de opdrachten, of heb je soms ook nog vrije tijd?
  xxxx yentel

  • Reply sophievanbalen 8 december 2015 at 21:23

   Hoi Yentel, Ik zal binnenkort even een post maken waarin ik m’n inspiratieboek laat zien! Ik kan je wel alvast vertellen dat je echt heel weinig vrije tijd over hebt, maar zelf vind ik de studie heel erg leuk dus maakt het me niet uit dat ik er zoveel tijd in stop! X

   • Reply Yentel van de meent 14 december 2015 at 17:13

    O top! Ik ben heel erg benieuwd!
    Ja daar heb je wel gelijk in. Als het heel leuk is om te maken, is het niet zo erg om al je tijd er in te stoppen. Vind jij de opdrachten moeilijk om te maken, of is het met veel inzet goed te doen?

  Leave a Reply