Update: Het leven van een AMFI student.

Vandaag een update over hoe je leven als eerstejaars AMFI student na drie weken al heel erg kan veranderen, en dat je al vanaf week 1 in het diepe wordt gegooid. Ik neem jullie mee hoe ik deze eerste drie weken ben doorgekomen.

Ten eerste; ik ben echt heel erg slecht in plannen, en dat is ook wel weer terug te zien aan m’n kamer. Sinds de eerste week is er bij mij heel veel veranderd, aangezien je in 1 keer alle opdrachten krijgt, waarbij je geen idee hebt hoe je sommige dingen moet aanpakken en word je als het ware in het diepe gegooid. Je word dus eigenlijk vanaf het eerste moment al gedwongen om goed te kunnen plannen.

Toch ben ik de eerste drie weken aardig doorgekomen en ben ik tot nu toe nog bij waar ik hoor te zijn. In het eerste half jaar doen alle drie de richtingen hetzelfde, en de eerste zes weken begon ik dus aan het prototype, wat meer iets met design te maken heeft. Toch vind ik het heel leuk om te doen ondanks het feit dat ik de richting Fashion & Branding doe. Prototype is dus meer iets voor designers, maar toch heb ik de afgelopen drie weken al heel veel geleerd, en dat kan je vooral terugzien in m’n procesboek die ik bijhoud.

Over twee weken is de deadline waarbij ik m’n Prototype en alles wat hierbij hoort moet hebben ingeleverd. Ik ben nu wel heel blij dat ik alles goed heb bijgehouden zodat ik straks minder hoef te stressen. Hopelijk wordt al dit harde werken uiteindelijk beloond…!

Dit was even een korte update over hoe mijn eerste chaotische weken zijn gegaan,
See you soon!

X Sophie

2 Comments

  • Reply Anouk | Anouk's Diary 24 september 2015 at 22:19

    Je doet echt een gave opleiding, aan de ene kant ben ik wel jaloers hoor!

  • Reply Eve 5 oktober 2015 at 21:38

    Ah Sooph, ik wil jou zijn op dit moment haha. AMFI lijkt me zo ontzettend gaaf X

  • Leave a Reply