WESTERN CUT OUT BOOTS | OUTFIT

HI! Vandaag een outfit waarbij ik mijn nieuwe cut-out boots draag. Benieuwd waar ik ze vandaan heb?

Normaal gesproken zou ik gaan voor een wat grofere variant, maar ik moet zeggen dat ik deze boots met een western/boho look wel heel erg gaaf vind. Ik draag ze meestal met dit soort rokjes, een normale skinny of m’n favoriete flared, eigenlijk passen ze overal wel bij. De schoenen komen bij de Sacha vandaan en ik ben heel erg te spreken over de kwaliteit en de look zelf. Elke keer wanneer ik ze draag ga ik ze namelijk steeds leuker vinden. Om de outfit af te maken droeg ik mijn nieuwe zonnebril van Polette, een nieuw model dat uit de California lijn komt.  Wat vinden jullie van mijn outfit? En natuurlijk van m’n schoenen? X sophie

   

SHOES – Sacha*
TOP – HM
SKIRT – Unknown
SUNGLASSES – Polette*
JEWELRY – Tiffany & Co

No Comments

Leave a Reply